неділю, 21 лютого 2010 р.

Кораловий пилинг

Кораловий пилинг

Сучасна косметологія пропонує безліч різних способів омолодити шкіру, повернути їй здоров'я і сяючий вигляд. Пілінги вважаються найбільш ефективними для вирішення більшості вікових і косметичних проблем, варіантів таких процедур досить багато. Кораловий пилинг з'явився в салонах краси не так давно, але швидко став популярним, завдяки своїй ефективності.

Що таке кораловий пилинг

Кораловий пилинг - ця механічна процедура. Відомо, що механічні пилинги досить жорсткі для шкіри, але рослинні компоненты роблять його м'якше. Склад кораллого пилинга повністю натуральний. Отшелушивающий ефект досягається, завдяки кораловій крихті, ефірні масла і экстркты трав живлять, а солі мертвого моря глибоко очищають шкіру. Кораловий пилинг не травмує шкіру, насичує її корисними речовинами, стимулюють оновлення шкіри, оздоровлюють шкіру на всіх рівнях. По мірі дії такої пилинг відноситься до розряду середній - тобто, він працює не лише на верхньому шарі шкіри, але не досягає глибинного.

Навіть якщо вам протипоказаний пилинг, цілком можливо, що протипоказань до коралового пилингу не виявиться, оскільки він личить навіть для чутливої шкіри, схильної до алергії. Для проведення цієї процедури не потрібна підготовка, а відхід після пилинга полягає лише в посиленому захисті шкіри від сонця.

Як працює кораловий пилинг

Кораловий пилинг допомагає вирішити ряд проблем з шкірою. Ви зможете позбавитися від вугрового висипу, рубців, розтяжок, слідів від опіків, пігментних плям, зморшок. Окрім цього, кораловий пилинг підвищує тонус і пружність шкіри, очищає пори, вирівнює рельєф шкіри. навіть за відсутності яскраво виражених проблем такий вигляд пилинга допомагає значно поліпшити зовнішній вигляд.

Курс процедур призначається індивідуально, залежно від типа шкіри і проблеми, яку потрібно вирішити. Зазвичай проводиться чотири процедури, один раз в два тижні. Це вистачає, аби значно змінити зовнішній вигляд шкіри на кращий.

Але, не дивлячись на те, що кораловий пилинг практично не має протипоказань і доступний для юної і зрілої шкіри, він все-таки впливає на шкіру, тому вона вимагає спеціального відходу після процедур. Перше, що потрібно зробити - це відмовитися від солярію і загару на місяць. Сауна і лазня теж не рекомендуються протягом двох тижнів після пилинга, оскільки термальна дія на шкіру украй небажано. Шкіру після пилинга необхідно глибоко зволожувати. Зазвичай косметолог рекомендує ефективні професійні засоби, які не лише зволожують шкіру, але і допомагають утримувати вологу. Окрім цього, виключається використання отшелушивающих засобів, наприклад, скраба, до того моменту, поки оновлена шкіра повністю не відновиться.

Вирішуючись на процедуру коралового пилинга, виберете час так, щоб на місяць після курсу процедур у вашому житті не намічалися жодних урочистих моментів. Після будь-якого пилинга шкіра трохи міняє свій зовнішній вигляд. Спочатку вона буде яскраво-рожевою, будуть видні судини. Для того, щоб шкіра стала нормального кольору, повинно пройти деякий час. До того ж, після пилинга не рекомендується використання щільних тональних кремів, а це робить неможливість замаскувати наслідку пилинга.

Кораловий пилинг дає дуже швидкий видимий результат, тому в такий спосіб стати молодше і красивіше може скористатися практично кожен. Виключенням можуть бути лише особи із загостренням герпесу, але після того, як симптоми захворювання зникнути, цей вигляд пилинга стане доступним. Всього чотири процедури коралового пилинга допоможуть вам змінитися без негативних наслідків для організму.