неділю, 28 березня 2010 р.

Контурна пластика

Краса і молодість шкіри після ін'єкцій

Абсолютна безпека та максимальний косметологічний ефект - ось головний принцип нашої роботи з препаратами для контурної пластики.

Одна-єдина молекула гіалуронової кислоти утримує біля себе до 1000 молекул води. Природне зволоження і обсяг шкіри - ось її головна «обов'язок» і саме пряме призначення в організмі. Саме вона є тим самим фактором стабільності, який відповідає за пружність шкіри і її внутрішню структуру і зовнішній вигляд.

Такі препарати застосовуються нами як для зміни контуру і збільшення обсягу губ, так і для підняття куточків рота і усунення зморшок.

Потрапляючи в шкіру, вони природним чином поєднуються з власної гіалуронової кислотою організму. Ці препарати значно покращує обмінні процеси, в результаті чого шкіра залишається більш пружною і еластичною навіть після закінчення дії активної речовини.

Препарат підбирається завчасно відповідно до індивідуального плану оздоровлення. У вашому розпорядженні:
RESTYLANE; SURGIDERM; AMALIAN (1,2,3); VARIODERM; REVANESSE; Skinfill; JUVIDERM; ISOGEL; VISCODERM; MATRIDEX; BELOTERO.

Restylane (Щвейцарія)
Це популярний штучно синтезований препарат широко відомої швейцарської марки. Він є повним аналогом гіалуронової кислоти. В даний час на його основі виготовляється цілий ряд інших косметичних засобів, призначених для ефективної контурної пластики. Всі вони в залежності від призначення надають шкірі необхідну щільність і еластичність.

Діючи як природний «наповнювач», рестилайн коригує практично всі «проблемні» місця. Він надає їм необхідний обсяг, згладжує зморшки, складки, а також «стирає» сіточку з шкіри. З часом він розсмоктується, тому для підтримки бажаного ефекту, ін'єкції періодично, раз на шість-вісім місяців є сенс повторювати.

SURDGIDERM (Франція)
Препарат відомий своєю високою ефективністю. Він виготовляється за спеціальною технологією на основі стабілізованої біотехнологічної гіалуронової кислоти. SURDGIDERM має консистенцію гелю і характеризується високою концентрацією гіалуронової кислоти. Стійкий результат зберігається до дванадцяти місяців.

Juviderm (Франція)
Це препарат нового покоління, що відрізняється особливою консистенцією. Він випускається у формі пружного гелю, який представляє собою гіалуронову кислоту у вигляді вузького прозорого та гомогенного речовини. Така консистенція, а також специфічна структура препарату має цілий ряд незаперечних переваг. По-перше, він не вимагає попереднього тестування. По-друге його отримано на основі біосинтезу і має нетваринного походження, тому не дає імунних реакцій.

Ефект від Juviderm зазвичай триває від шести до десяти місяців і більше. Все залежить від типу шкіри, місця запровадження ін'єкції, обсягу препарату і способу проведення процедури.

ISOGEL (Франція)
Основою для виготовлення даного препарату є гіперретікулярная гіалуронова кислота. Його структура представляє собою монофазний гель, виготовлений з очищеної гіалуронової кислоти. Він не містить компонентів тваринного походження і характеризується високим ступенем біологічної сумісності.

Безпрецедентна в'язкість і висока еластичність препарату дозволяє вибирати різні техніки введення. Він характеризується легкістю і рівномірністю розподілу. Стійкий результат зберігається від дев'яти до дванадцяти місяців.

AMALIAN (Швеція)
Стабілізована гіалуронова кислота, одержувана за новітньою технологією CIS

Завдяки використанню унікальної технології CIS препарати АМАЛІАН відрізняються від інших препаратів, виготовлених на основі стабілізованої гіалуронової кислоти. Структура препарату сформована з молекул повністю стабілізованої гіалуронової кислоти («ядро»), які оточені довгими ланцюжками молекул нестабілізованого гіалуронової кислоти - «оболонка». Подібна структура дозволяє уповільнити деградацію гіалуронової кислоти під дією гіалуронідази і продовжити результат процедури.

Корекція зморшок і заповнення недоліків обсягу тканин

АМАЛІАН I рекомендується для корекції дрібних і середніх зморшок і вводиться в верхній і середній шари дерми. АМАЛІАН II призначений для корекції середніх і глибоких зморшок і вводиться в середній і глибокий шари дерми. АМАЛІАН III використовується для заповнення обсягу тканин обличчя, усунення дефектів, і вводиться в глибокий шар дерми.

Завдяки новітній технології CIS препарати легко вводяться в шкіру і при цьому ефективно заповнюють недоліки обсягу тканин.
процедури комфортні як для лікаря, так і для пацієнтів;
новинка: індивідуальний вибір препаратами за типом шкіри;
результат процедури зберігається до 12-ти місяців;
безпечність та ефективність препаратів АМАЛІАН клінічно доведені.

Viscoderm
Віскодерм - перший препарат для адаптованої біоревіталізація (мезотерапії) «старіючої» шкіри від провідного світового виробника гіалуронової кислоти. Препарат зроблений з високоякісної нативної гіалуронової кислоти не тваринного походження. Наявність трьох форм (Viscoderm 0.8%, Viscoderm 1.6%, Viscoderm 2.0%) дає можливість застосування препарату для профілактики і лікування «старіючої» (фото і хроностареніе) шкіри у пацієнтів з будь-яким типом і біологічним віком шкіри, а так само відновлення шкіри після агресивних впливів (хімічні пілінг, лазерне шліфування, підготовка та відновлення після хірургічних втручань ...).

VARIODERM 
Філлер на основі гіалуронової кислоти

VARIODERM ® являє собою прозорий, сільновязкій гель на основі гіалуронової кислоти нетваринного походження.

Цей філлер дає довготривалий ефект і використовується для розгладження середніх і глибоких зморшок і складок, зокрема зморшок навколо рота, носогубних, губоподбородочних складок, зморшок в куточках рота, для наповнення небажаних западин на щоках і підборідді; він також ідеальний для збільшення об'єму і корекції контуру губ.



MATRIDEX (Німеччина)
Комбіновані препарати групи МАТРА на основі кополімерів гіалуронової кислоти компанії BioPolymer GmbH, (Німеччина)


Прагнення до інновацій та задоволенню побажань, як лікаря, так і пацієнта призвело до створення нової групи комбінованих препаратів на основі кополімерів гіалуронової кислоти. Препарати групи МАТРА безпечні та ефективні біодеградірующіе імплантанти на основі гіалуронової кислоти для ін'єкційної контурної пластики і біоревіталізація, які відновлюють дефіцит гіалуронової кислоти та активізують власний синтез колагену.

Препарати групи МАТРА розроблені для створення конкретних індивідуальних завдань:
Корекція тонких і глибоких зморшок;
Корекція обсягу та контуру губ.

BELOTERO (Швеція)
Белотеро - філлер нового покоління на основі гіалуронової кислоти по КПМ-технології.

Опис.
Белотеро Бейсік-стерильний апірогенна в'язкопружних прозорий безбарвний ізотонічний гель. До складу Белотеро Бейсік входить перекрестносшітий гіалуронат натрію біоферментного походження.

Показання до застосування.

Белотеро Бейсік - імплантат для інтрадермального застосування для збільшення обсягу тканин шкіри, що дозволяє:
Усувати поглиблення на шкірі, що мають травматичне походження, або викликані старінням (шрами, середні або глибокі зморшки і борозни);
Змінювати контури обличчя за допомогою ін'єкцій у різні його області (наприклад, щоки, лоб і т.д.);
Змінювати форму губ (збільшення обсягу, корекція контуру, освіження кордону червоної облямівки губ).