неділю, 28 березня 2010 р.

Мезотерапія

Надійність та ефективність методу 

Незважаючи на появу самих різних технологій омолоджування і оздоровлення шкіри, саме мезотерапія продовжує залишатися одним з найбільш безпечних, швидкодіючих і результативних методик, здатних впливати на проблемну шкіру. Надійність і ефективність цього методу не тільки загальновідома, але і користується незмінною популярністю.

За підшкірним введенням мікроскопічних доз різних медичних препаратів завжди залишався і залишається цілий ряд незаперечних переваг. По-перше, мезотерапія дозволяє легко проникнути у внутрішні шари шкіри і доставити ці препарати безпосередньо в позаклітинній тканинне речовина. По-друге, під час проведення процедур завжди залишається можливість корекції доз. По-третє, результат від механічного впливу на шкіру завжди очевидний і легко прогнозується в часі. І, по-четверте, що вводяться препарати можуть бути самої різного походження: від добре відомих до вироблених на основі нанотехнологій.

В основному всі вони спрямовані на активізацію метаболічних процесів шкірних, на отримання лікувального ефекту за рахунок дії введених вітамінів, а також на стимуляцію біологічно активних точок і рефлексогенних зон шкіри.

В даний час існує два основні методи введення лікарських препаратів: мануальний, то є ручний та апаратний. Більш точним і дбайливим є метод ручної мезотерапії. Він дозволяє проводити лікування в найніжніших ділянках шкіри: Це повіки, шия, область декольте, руки. Однак у порівнянні з апаратним він менш комфортний.

Апаратний метод введення препаратів здійснюється за допомогою спеціальних електронних пістолетів. Всі ін'єкції робляться одноразовими шприцами зі спеціальними голками.

Показання для застосування мезотерапії можуть бути самими різними. Вони включають в себе як необхідність легкої корекції зовнішності, так і вирішення серйозних проблем зі здоров'ям. Серед них:
Профілактика старіння шкіри;
Корекція вікових змін і дефектів шкіри;
Підготовка до проведення пластичних операцій;
Лікування акне;
Лікування алопецій (випадіння волосся);
Терапія стрий і рубців: атрофічних, гіпертрофічних, келоїдних;
Корекція жирових відкладень, усунення целюліту.