неділя, 27 грудня 2009 р.

Пілінги АНА

 
Альфа-гідроксікіслоти (AHA) - речовини, що зустрічаються у фруктах, цукровому очереті, кислому молоці і старому вини. Використовуються в косметології для забезпечення кращого відлущування, послаблюють зв'язки між лусочками рогового шару епідермісу шкіри, прискорюють природний процес їх відділення. AHA не дратують шкіру, при їх використанні немає необхідності в додатковому механічному впливі на шкіру з метою видалення рогових лусочок. 
AHA полегшують проникнення в шкіру косметичних засобів, підвищуючи їх ефективність. 

AHA активують регенерацію клітин кожі. AHA володіють відбілюючим дією, забезпечують зменшення гіперпігментаціі.AHA видаляють нашарування рогових лусочок, огрубляє малюнок шкіри і підкреслюють зморшки, а також запобігають їх появу. 

AHA завдяки ексфоліативний (відлущувальному) дії очищають вивідні протоки сальних залоз, запобігаючи їх закупорювання та освіта вугрів.

AHA зменшують імовірність рубцевих осложненій.AHA, рівномірно отшелушівая, значно пом'якшують грубу, суху шкіру, відновлюють нормальний шкірний малюнок.

Гліколева кислота структурно перебудовує шкіру та відновлює роботу шкіри по молодий програмі.
Гліколева кислота справляється з проблемами:
- На обличчі - дрібні зморшки під очима, в лікуванні різних форм акне, конглобатні вугрів, папіломатозу
- На тілі - врослий волоссям, загрубілій шкірою на ліктях, так званої гусячої шкірою, розтяжками і целюлітом. Рожеві розтяжки вдавалося вилікувати приблизно за 3 місяці, застосовуючи тільки препарати для домашнього догляду на основі гліколевої кислоті.
- Проблема врослого волосся на обличчі, на ногах, по лінії бікіні вирішується за 1-1,5 місяці.
- Гліколевая кислота також використовується для лікування іхтіоз.
- Зафіксовано випадки успішного використання гліколевої кислоти при лікуванні псоріазу - хоча спеціальні клінічні та лабораторні дослідження на цю тему не проводилися і однозначних рекомендацій поки немає. У разі гіперпігментації шкіри клієнту рекомендований домашній догляд препаратами з гліколевої кислотою і 12 сеансів хімічного пілінгу - шкіра помітно освітлюється за 3 місяці.