неділю, 3 січня 2010 р.

Біоревіталізація

"Яка у неї дивовижна шкіра! Ні за що не даси цій жінці більше 20!" Чи не правда, кожна з нас, досягши вікового рубежу, який називається зрілістю, мріє почути такі слова на свою адресу. На сьогоднішній день відомо, що стан і біологічний вік шкіри - поняття не тотожні, вони суто індивідуальні і залежать від ряду факторів. Основними причинами змін шкіри в бік в'янення є: фотостаріння під впливом УФ випромінювання, оксидантний (окислювальні) процеси, руйнування синтезу колагену і поступова втрата природної вологи. Шкіра втрачає здатність ефективно захищатися від негативного впливу навколишнього середовища, зменшується її пружність, еластичність, з'являються перші зморшки ...

Чи можна повернути хід часу назад, повернувши шкірі колишню молодість і красу? Сучасна косметологія дає позитивну відповідь на це питання. Найбільш популярним і ефективним методом є біоревіталізація - це перетворення біологічної структури шкіри для відновлення її вихідних, молодих якостей - вологоємності, еластичності, тонусу. Якщо дослівно перекласти слово "біоревіталізація" вийде - "біоожівленіе", пожвавлення шкіри біологічним шляхом. Термін «біоревіталізація», що означає метод внутрішньошкірних ін'єкцій препаратів на основі натуральної гіалуронової кислоти, був запропонований італійськими лікарями, успішно застосовували дані препарати у загальномедичній практиці. Ця інноваційна і високоефективна методика нормалізує обмінні процеси в дермі, дозволяє відновлювати тонус, еластичність і колір, властиві молодий і здорової шкіри. Біоревіталізація гіалуроновою кислотою може використовуватися абсолютно на будь-якій ділянці шкіри, який потребує «реставрації». Як правило, ця особа, шия, область декольте, кисті рук - вони частіше за інших піддаються ультрафіолетового опромінення, в результаті якого знижується тургор, тонус та еластичність шкіри.

Суть методу:
Процедура проводиться в умовах косметичного кабінету, лікарем дерматологом-косметологом.
Препарат вводиться внутрішньошкірно тонкою голкою. На ділянках шкіри, де проводилося лікування препаратом, можуть виявлятися звичайні при ін'єкційному втручання реакції, такі як почервоніння шкіри, які проходять через декілька годин. Протягом декількох днів після ін'єкцій не слід піддавати себе різким температурних коливань, відвідувати солярій або сауну.

Ефекти:
- Відновлюється оптимальний рівень зволоження тканин;
- Поліпшується еластичність шкіри;
- Відновлюються ідеальні умови для життєдіяльності клітин шкіри, які починають виробляти нові волокна еластину і колагену;
- Відновлюється мікроциркуляція, що забезпечує поліпшення притоку живильних речовин і кисню в тканини;
- Забезпечується довгострокова захист шкіри від шкідливого дії вільних радикалів.

Процедуру біоревіталізаціі має право проводити тільки лікар-косметолог, що володіє відповідною ліцензією. Керуючись індивідуальними особливостями пацієнта та загальної естетичної завданням, лікар підбирає препарат, техніку введення, складає індивідуальний план і кількість процедур. Ін'єкції найтоншої голкою в певні точки забезпечують дифузію препарату (гіалуронова кислота і амінокислоти) по всій поверхні обличчя, шиї, декольте і кистей рук. Таким чином, досягається максимально ефективне зволоження і стимуляція з мінімальною травматизацією шкіри, тобто без ризику утворення гематом.

Зазвичай для вступного курсу досить шести процедур: один сеанс на тиждень протягом чотирьох тижнів, а потім ще два сеанси з перервою у 15 днів. У вас є можливість на собі випробувати і насолодитися цим вираженим і тривалим біостімулірующім ефектом, що повертає молодість вашій шкірі!