суботу, 9 січня 2010 р.

Мезотерапія

Мезотерапія
Мезотерапія продовжує залишатися однією з самих популярних методик в косметології. Мезотерапія може використовуватися як самостійний метод, так і в поєднанні з будь-якими апаратними чи інвазивними методами. Основа методу мезотерапії - внутрішньошкірні мікроін'єкції на незначну глибину в поверхневий шар між епідермісом і дермою. Препарати для мезотерапії вводять зазвичай у вигляді сумішей (коктейлів), які підбираються індивідуально залежно від конкретних проблем:
зморшки
вугрова хвороба
купероз
пігментація
целюліт
ожиріння, локальні відкладення жиру
випадання волосся
Використовувані препарати:

Dermaheal SR - омолодження шкіри.
Помітно скорочує кількість зморшок і складок шляхом стимуляції утворення нових клітин шкіри. Скорочує кількість наявних і запобігає появі нових мімічних зморшок і складок за допомогою знову утворюються клітин шкіри. Збільшує пружність шкіри, шляхом стимуляції синтезу коллагкна, еластину та інших позаклітинних матриксу. Зволожують суху шкіру та допомагає підтримувати оптимальний баланс вологи.

Dermaheal HSR - омолодження шкіри з гіалуроновою кислотою.
Гіалуронова кислота природно присутня в багатьох тканинах організму, таких як шкіра, хрящова тканина і очі. Вона є одним з основних компонентів шкіри. Гіалуронова кислота має найважливіше значення для розмноження клітин, їх переміщення та відновлення тканин, ефективно скорочує і розгладжує зморшки тонкі шляхом утворення нових клітин.

Dermaheal SB - проти пігментації.
Значно скорочує і запобігає гіперпігментацію, шляхом зменшення синтезу меланіну. Скорочує і запобігає гіперпігментацію і бореться з появою на шкірі старечих плям.

Dermaheal HL - для боротьби з втратою волосся.
Живить і стимулює волосяні фолікули, збільшуючи кровообіг шкіри голови. Зволожує, живить, і поліпшує стан шкіри голови і волосся. Посилює кровообіг шкіри голови і відновлює волосяний фолікул. Стимулює ріст волосся, збільшуючи розмір волосяний фолікули, і зупиняє їх випадання.

Dermaheal LL - ліполітичні засіб.
Помітно поліпшує колір і зовнішній вигляд шкіри, чудово підтягує її шляхом скорочення кількості підшкірно-жирової клітковини. Ефективно покращує текстуру шкіри і моделює шляхом спалювання жиру. Підвищує пружність шкіри, збільшуючи рівень колагену і еластину.

Хід процедури:
Первинна консультація
Вибір препарату, який є індивідуальним для кожного пацієнта з урахуванням анамнезу, показань і протипоказань.
Знеболювання. У людей з підвищеним порогом при попаданні голки в чутливі точки введення деяких препаратів супроводжується значною болем. У цьому випадку наноситься анестезуючий крем «Емла» (на 30мін.-45мін.) Знижує чутливість.
Процедура мезотерапії. Проводять за допомогою спеціальних одноразових шприців та одноразових голок дуже маленького діаметру і різної довжини. Ручний спосіб введення дає можливість роботи навіть в самих делікатних областях з дуже тонкою шкірою, дозволяє більш економно витрачати медикаменти.
Нанесення заспокійливої крему або маски.
Оптимальна частота процедур - раз на 7-14 днів, в залежності від проблеми. Курс в середньому складає 4-8 процедур. Для підтримання досягнутих результатів бажано проводити потім 1 процедуру в 1-6месяцев. Протипоказання мезотерапії
алергічні реакції на компоненти препарату
вагітність
період грудного вигодовування
гострі гарячкові захворювання
шкірні захворювання